latinica  ћирилица
01/12/2017 |  22:21 ⇒ 22:27 | Autor: RTRS

Šamac- Izabrano opštinsko rukovodstvo SNSD-a

Na večerašnjoj izbornoj konferenciji SNSD-a Šamac imenovan je novi Opštinski odbor koji će predvoditi Vedran Đurđević.
Šamac: Izborna konferencija SNSD-a - Foto: SRNA
Šamac: Izborna konferencija SNSD-aFoto: SRNA


Đurđević je istakao da je večeras SNSD pokazao svu svoju snagu.

"Izabrano je novo rukovodstvo koje će dalje snažiti i jačati SNSD u ovoj lokalnoj zajednici, koje će sljedeće godine na opštim iborima obezbijediti apsolutnu podršku predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i SNSD-u", kaže Đurđević.

On je poručio da će šamački SNSD nastaviti da jača i da će posebnu pažnju posvetiti Aktivu žena SNSD i mladim socijaldemokratama.

Izvršni sekretar SNSD-a za izbornu jedinicu šest Bojana Vasiljević Poljašević ističe da joj je zadovoljstvo da poslije lokalnih izbora SNSD-a u Šamcu ima veći broj odborničkih mandata nego što je stranka imala u prethodnom periodu.

"Zahvalila bih dosadašnjem rukovodstvu stranke. Ovo danas u Šamcu je stvar demokratskog procesa koji je predviđen statutom SNSD-a. Čestitam novom rukovodstvu i srećan budući rad", kaže Poljaševićeva.

Predsjednik Mladih socijaldemokrata Republike Srpske Denis Šulić ističe da je najvažnija podrška SNSD-u, te da su oni kao mladi socijaldemokrati jako važan politički dio stranke.

"Ova konferencija i novi Opštinski odbor SNSD koji ima veliki broj mladih garant je rasta i razvoja SNSD u Šamcu i u izbornoj jedinici šest. Siguran sam da će SNSD u Bijeljini i u Šamcu na sljedećim opštim izborima ostvariti ubjedljive pobjede", kaže Šulić.

Izvor: Srna