latinica  ћирилица
02/05/2024 |  18:14 ⇒ 18:57 | Autor: RTRS

Cvijanović: Vučević će nastaviti da sprovodi odgovornu nacionalnu politiku

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je čestitku Milošu Vučeviću povodom izbora za predsjednika Vlade Srbije sigurna da će nastaviti da sprovodi suverenu, mudru i odgovornu nacionalnu politiku.
Željka Cvijanović - Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Željka CvijanovićFoto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- Povodom Vašeg izbora za predsjednika Vlade Srbije, upućujem Vam srdačne čestitke i izražavam uvjerenje da ćete ovu važnu funkciju, kao i sve prethodne, obavljati uspješno, odgovorno i posvećeno, u najboljem interesu države Srbije, a na dobrobit svih njenih građana - navela je Cvijanović.

Ona je još jednom ponovila čvrsto opredjeljenje za dalje obogaćivanje svestrane saradnje na osnovama jedinstva, neraskidivog prijateljstva i partnerstva, kako u domenu privrede, tako i u svim drugim oblastima od zajedničkog interesa.

- Slijedeći put snažnog razvoja i progresa koju je trasirao Aleksandar Vučić, sigurna sam da će novoizabrana Vlada Srbije sa Vama na čelu, nastaviti da sprovodi suverenu, mudru i odgovornu nacionalnu politiku, politiku mira, stabilnosti, ekonomskog napretka i regionalne saradnje - istakla je Cvijanovićeva u čestitki.

Izrazivši veliku zahvalnost Srbiji i njenom rukovodstvu na iskrenoj podršci i razumijevanju u svim važnim pitanjima i realizaciji brojnih projekata od značaja, Cvijanovićeva je Vučeviću poželjela uspjeh u daljem radu, kao i jaku, stabilnu i naprednu Srbiju.