latinica  ћирилица
30/04/2024 |  23:43 ⇒ 23:43 | Autor: RTRS

Košarac: Ponosni smo na Cvijanovićevu; Tako se brani interes Srpske

Ponosni smo na srpskog člana Predsjedništva BiH Željku Cvijanović! Tako se brani interes Srpske i na unutrašnjem i na međunarodnom planu, rekao je Staša Košarac zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac, nakon njenog obraćanja u Savjetu bezbjednosti Ujedinjenih nacija.
Staša Košarac - Foto: Ustupljena fotografija
Staša KošaracFoto: Ustupljena fotografija

- Srpskom članu Predsjedništva BiH iskreno čestitam na večerašnjem govoru pred Savjetom bezbjednosti UN! Pravi primjer patriotizma, te odgovorne i hrabre politike koja koristi silinu argumenata, a ne argument sile. Istinito, činjenično i hirurški precizno detektovala je sve probleme u BiH, s fokusom na one koji su suštinski remetilački faktori i prijetnja opstanku ove zemlje - napisao je Košarac na Instagram profilu.

      View this post on Instagram

A post shared by Staša Košarac (@stasa.kosarac)

Istakao je da je Cvijanović jasno predstavila poziciju i politike Srpske i predsjednika Srpske Milorada Dodika, a to su politike mira, stabilnosti, međusobnog uvažavanja, te striktnog poštovanja Ustava, Dejtonskog sporazuma i međunarodnog prava.

- Draga Željka Cvijanović, još jednom iskrene čestitke! Srpska je ponosna na svog člana Predsjedništva BiH - poručio je Košarac.