latinica  ћирилица
27/04/2024 |  17:39 ⇒ 17:39 | Autor: RTRS

Mandić kandidat SPS-a za načelnika Gacka, Skoko nosilac liste

Na izbornoj skupštini Opštinskog odbora Socijalističke partije Srpske u Gacku povjerenje delegata da i ubuduće vodi odbor dobio je zamjenik načelnika Siniša Mandić, koji će biti i kandidat SPS-a za načelnika opštine Gacko.
SPS - Foto: Ustupljena fotografija
SPSFoto: Ustupljena fotografija

Izbornoj skupštini Opštinskog odbora SPS Gacko prisustvovao je i predsjednik SPS-a Goran Selak sa saradnicima. Selak je uputio čestitke Mandiću i novim partijskim funkcionerima.

- SPS-u je važan svaki dio naše Republike Srpske. Posebno se tu ističe Hercegovina, koju neizmjerno poštujemo i koja je mnogo dala našem narodu. SPS ima odlične ljude koji mogu da vode Gacko. To smo i dokazali u prethodnom periodu i vrijeme je da naši ljudi naprave dodatni iskorak. Čestitam Siniši Mandiću na kandidaturi za načelnika - rekao je Selak u Gacku.

Maksim Skoko, potpredsjednik SPS-a i poslanik u NSRS, biće nosilac liste SPS-a za Skupštinu opštine Gacko.

- Ne postoji razlog da izbjegavamo odgovornost jer smo u proteklom periodu iskreno i predano radili kako za Gacko, tako i za sve Hercegovce. Očekujem odličan rezultat naše partije u Gacku i pozivam sve građane da nam se pridruže u našoj borbi za razvoj i napredak Gacka i Republike Srpske - rekao je Skoko.

Siniša Mandić, magistar tehničkih nauka, reizabran je za predsjednika OO SPS Gacko. On trenutno obavlja funkciju zamjenika načelnika opštine.

- Zahvalnost prije svega svima koji su učestvovali u izbornom procesu, a naravno i predsjedniku Goranu Selaku i potpredsjedniku Maksimu Skoku. Mi okupljamo vrijedne ljude, domaćine koji iskreno vjeruju u razvoj Gacka i Hercegovine. Siguran sam da nas očekuje veliki uspjeh na narednim lokalnim izborima - rekao je Mandić.