latinica  ћирилица
22/04/2024 |  12:03 | Autor: RTRS

Hapšenje zbog napada na osobu u tržnom centru i nanošenja povreda

Lice iz Banjaluke čiji su inicijali B.S. uhapšeno je zbog napada i nanošenja povreda drugom licu u garaži tržnog centra, saopšteno je iz Policijske uprave.
Policija Srpske - Foto: RTRS
Policija SrpskeFoto: RTRS

Napad na jedno lice koje je tom prilikom povrijeđeno prijavljen je policiji 18. aprila u 21.20 časova. Povrijeđenom je pomoć ukazana u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Uhapšeno lice sumnjiči se za krivično djelo tjelesna povreda, a nakon dokumentovanja predmeta protiv njega će Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivinom djelu.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka su tokom vikenda uhapsili lica S.B. i A.Č. iz Banjaluke, te D.M. iz Gradiške, nakon što je kod njih pronađena droga.

Uhapšeni su i vozači M.G. i A.N. iz Banjaluke, te S.K. iz Laktaša, jer su prilikom kontrole odbili da se podvrgnu ispitivanju na prisustvo droga.

O svemu su obaviještene dežurne sudije Odjeljenja za prekršaje nadležnih sudova.

Pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš uhapsili su lice M.Ј. iz Banjaluke i lice Ј.B.
iz Kotor Varoši zbog narušavanja javnog reda i mira u jednom kotorvaroškom ugostiteljskom objektu.

Lice M.Ј. je oko 15.45 časova narušilo javni red i mir vikom i galamom, a potom se oglušilo o naređenje policijskih službenika, dok je Ј.B. ometao postupanje policijskih službenika i upućivao prijetnje.

Kod oba lica utvrđeno je da su bila pod dejstvom alkohola.

O svemu je obaviješten dežurni sudija Odjeljenja za prekršaje Osnovnog suda u Kotor Varošu.