latinica  ћирилица
17/04/2024 |  11:22 ⇒ 11:29 | Autor: SRNA

Doboj: Oduzeta manja količina droge

Policija u Doboju uhapsila je lice sa područja ovog grada čiji su inicijali M.M. kod koga je oduzeta manja količina droge, i to jedna vrećica bijele praškaste materije od 23,1 grama, te druga sa zelenom biljnom materijom od četiri grama, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.
Oduzeta droga - Foto: SRNA
Oduzeta drogaFoto: SRNA

Iz policije navode da je droga pronađena tokom kontrole vozila "reno" u kojem se kao suvozač nalazilo i lice N.V sa područja Doboja od kod koga je oduzeta jedna vrećica sa sadržajem bijele praškaste materije od 5,5 grama.

Nakon dokumentovanja predmeta protiv lica M.M. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima neovlaštena proizvodnja i promet droge i omogućavanje uživanja droge, a licu N.V. je izdat prekršajni nalog.

Policija je sinoć u Modriči uhapsila lice iz ove opštine čiji su inicijali T.P. zbog vožnje sa 1,78 promila alkohola u organizmu, te mu je izdat prekršajni nalog.

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda.