latinica  ћирилица
11/04/2024 |  16:41 | Autor: TANЈUG

Obradović: Uvijek sam se bavio isključivo sobom i igračima i to se neće promijeniti

Trener Partizana Željko Obradović rekao je pred meč protiv Valensije u posljednjem 34. kolu Evrolige, da se uvek bavio isključivo sobom i igračima i to se neće promijeniti ni sad kad plasman crno-bijelih u plej-in zavisi od učinka Crvene zvezde u meču protiv Efesa.
Željko Obradović (Foto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja) -
Željko Obradović (Foto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja)

- Cijeli život sam se bavio isključivo sobom i igračima i to se neće promijeniti ni ovoga puta. Mislim da je to jedini način, nema razloga da nešto mijenjam -  rekao je Obradović novinarima pred utakmicu protiv Valensije koja je na programu u petak od 20.30 sati u Areni.

Trener crno-bijelih je rekao da on i ekipa žele da još jednom zahvale navijačima na nevjerovatnoj atmosferi koju su svi prepoznali.

- Ponosni smo što Partizan pomjera granice u Evroligi. Rekao sam da je bitno da se Partizan vrati u Evroligu i da bude stalni član. Da je neko tada pomislio, mislio bi da nije realno, ali je zbog navijača sve promijenjeno. Svi to prepoznaju, utakmice su postale atrakcija, još jednom im zahvaljujem na svemu što rade za Partizan i nadam se da će to nastaviti i u budućnosti - dodao je Obradović.

Šef struke regionalnog šampiona ne očekuje nimalo laku utakmicu.

- Valensija je promijenila trenera, odigrali su izvanredno u španskoj ligi, pobijedili su Baskoniju lako, igračima je očigledno prijala ta promjena, ne sumnjam da će imati veliki motiv da odigraju dobro i ovdje. Znamo sve o njima, imaju kvalitet, igraju veoma agresivno, bilo nam je jasno da tamo moramo da igramo agresivno, nadam se da ćemo i ovoga puta - zaključio je Obradović.