latinica  ћирилица
24/03/2024 |  09:00 ⇒ 09:01 | Autor: SRNA

"Beogradski sindikat" koncertom u Banjaluci obilježio 25 godina rada

Beogradski hip-hop sastav "Beogradski sindikat" održao je u Banjaluci spektakularni koncert, koji je bio ujedno i proslava 25. rođendana ovog benda, a na samom početku su minutom ćutanja odali počast žrtvama terorističkog napada u Rusiji.
"Beogradski sindikat" u Banjaluci - Foto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
"Beogradski sindikat" u BanjaluciFoto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Koncert je u "Boriku" počeo pjesmom "Svim srcem", za koju je snimljen spot upravo u Sportskom centru "Borik" prilikom prošlog koncerta iz 2012. godine, kojom su ujedno i čestitali jubilej 50 godina od otvaranja ove sportske ustanove.

Kulminacija je nastala tokom izvođenja pesme "Јedina Srpska", koju je "Beogradski sindikat" posvetio Republici Srpskoj i njenom narodu.

Do kraja koncerta su se ređali hitovi kao što su "Divljina", "Sistem te laže", "Dogodine u Prizrenu", "Svedok saradnik" i mnogi drugi, koje je publika otpjevala sa "Sindikalcima" u jednom glasu.

Gosti na koncertu su bili Marlon Brutal, etno-grupa "Trag" i Fudbaleri "Borca", koji su se kao specijalni gosti popeli na binu i uručili "Sindikatu" dres sa brojem 25 kao poklon za rođendan.

U pauzama je glumac Zlatan Vidović recitovao stihove Milana Rakića, Alekse Šantića i Gavrila Principa, saopštili su organizatori koncerta.