latinica  ћирилица
16/08/2018 |  10:22 ⇒ 14:00 | Autor: RTRS

Čast otadžbine: Ko o čemu...

Sve što nam se dešava je rezultat našeg ličnog činjenja ili nečinjenja. Tako se postavlja pitanje da li bi reakcija srpskih kadrova unutar “Saveza za nestanak“ bila indentična onoj nakon “fazlagića kule“, kada bi oružane snage BiH, recimo izazvale drugu vrstu nelegalne akcije. Sve to, kako smo već vidjeli u državi nemogućeg življenja, je moguće očekivati, ama baš sve. Kada je to, naravno na štetu Srba.
Čast otadžbine (Foto: castotadzbine.rs) -
Čast otadžbine (Foto: castotadzbine.rs)

Tekst prenosimo u cijelosti:

Politička platforma koja za cilj ima tobože Republiku Srpsku vratiti narodu u kojoj će taj isti narod nestati, nije opcija za nas, kojima je Republika Srpska iznad svega. Do sada se nismo bavili pojedinačnim činjenjem pojedinih nazovi boraca za pravdu i istinu. Naravno nemamo za cilj ni sad da se bavimo njima, iako su pravile isključivo štetu i nemir narodu čiji su nažalost pripadnici, već zato što je vrijeme da progovorimo nešto o istini. Postulat po kome kvazi borci pišu da neko ko je žrtvovao sebe za interes otadžbine, sada isključivo to radi zato što ga Dodik plaća. Zato što su im bitne pare i slično. Možete biti sigurni kada čujete ovo, da taj isključivo nešto radi zbog svoga sitnosopstveničkog interesa. Zašto mislimo da je to tako? Evo zašto. Recimo ustašizacija rodne grude nije predmet interesovanja “genijalaca“ i boraca za pravdu i istinu poput Milanke Kovačević, Nebojše Vukanovića ili Slobodana Vaskovića zvanog baletan i drugih. O svima njima ćemo na ponaosob reći i napaisati po koju riječ, zarad pravde i istine. U narednim tekstovima sa dovoljno činjenica ćemo upoznati i široki auditorijum, pa i nadležne organe da se mogu pozabaviti sa njima. Mora da se zna, izdaja je, bez obzira na snagu neprijatelja za koga izdajete, najteži oblik krivičnog dijela. Mnogi su se zapitali kako i zašto Milanka Kovačevičić ima hrabrosti da usred junačke Hercegovine stavi četiri banane na Srpsku trobojku i piše o nečemu što je njena pravdi i istini. Svima onima koji su se zapitali je upućeno i ovo pisanije jer će u njemu naći odgovor na postavljeno pitanje.

Naše interesovanje nas dovodi do Kongresnog centra hotela Holivud na Ilidži u 2015 godinu, gdje se za potrebe En DŽi sektora, dogovara saradnja sa gospođom Kovačević inače u Gacku poznatu pod nadimkom bašobozlukica. Iz ove saradnje ćemo napomenuti samo nekoliko stvari koji su neophodni za shvatanje dešavanja u kome će se pronaći oni koji treba da izrealizuju plan “srbi na srbe“ do konačnog nestanka Republike Srpske, pa i dijela Srbije. Instruktivni tim je u prvom periodu predvodio Avdo Avdić pod patronatom Žurnala jedine slobodne teritorije (od koga ili čega ne znamo), nakon toga je uslijedilo obećanje, pomenutoj gospođi, da će dugo željeni odlazak u Ameriku biti obezbjeđen posle otvaranja sopstvenog portala. Bitno je napomenuti da je i odlazeća ambasadorica Amerike Kromark imala za potrebu da pod okriljem “Ulične svjetiljke“ u Gacku zajedno sa guslarom Vukotom dogovori slijed stavri koji treba da se izrealizuje sa bašukbozlukicom. Naravno moramo apostrofirati i sastanak sa trojkom Јajaran, Patahak, Šak koji su specijalisti za “top sikret operejšen“. Navedena crna trojka je nakon satanka otišla u “fazlagića kulu“...usput rečeno o kojoj u Gacku kada je “Savez za nestanak“ u pitanju, ovih dana ne znaju ni gdje se nalazi! Pošto je u periodu od tri godine pregršt interesantnih događaja, pikanterija i seksualnih afera i aferica, a nije nam namjera da i Vas i nas zamaramo, završit ćemo sa ključnom stavkom “besplatnih“ boraca za pravdu i istinu. “Akaunt mreža“ iz Sarajeva je uplatila samo u mjesecu Aprilu na račun portala Milanke Kovačević “Direkt“ 40.000 KM (četrdeset hiljada konvertabilnih maraka)??? Zašto neko uplaćuje ovoliku sumu novca nekome ili nečemu je pitanje za organe gonjenja, pogotovu kada primalac sredstava počinje da ucjenjuje MUP Republike Srpske zbog Ivještaja Okružnom Tužilaštvu Trebinje o počinjenom krivičnom dijelu njenog supruga Maksimovog Milana...Ugodno sa korisnim, što bi rekao naš narod.

Šta je potrebno da neko krene u avanturu koketiranja sa nepoznatim likovima koji su indijskog porijekla, sa faliskovanim putnim ispravama, samo što im je neko predložio kontak? Da li se neko zapitao čija sve bezbjednost može biti ugrožena usljed ovakvih neodgovornih postupaka.

Da li je ovo sve razlog napada na Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske?
Da li je plan da njegovo čelo dođe neko kao Fazlagića Vukota?
Da li postoji još neko kome nije jasno o čemu se ovdje radi? Naravno da ne!
Republika Srpska je iznad svega, pa ćemo stoga nastaviti...

Izvor: castotadzbine.rs