latinica  ћирилица
18/07/2018 |  21:03 ⇒ 23:24 | Autor: SRNA

Todorović: Građani prepoznali da se socijalisti bore za njihove interese

Predsjednik Regionalnog odbora Socijalističke partije Doboj Srđan Todorović očekuje da će ova partija obezbijediti najmanje jednog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice pet, jer su građani prepoznali da se socijalisti bore za njihove interese.
SP Petrovo - Foto: RTRS
SP PetrovoFoto: RTRS

"U stalnoj komunikaciji sa građanima regije, kao i članovima i aktivistima SP-a na terenu upoznati smo o problemima i interesima, i kao politički predstavnici izabrani u različitim organima vlasti predstavljamo stvarne potrebe građana", izjavio je Srni Todorović, koji je i nosilac liste SP-a za Narodnu skupštinu Srpske iz Izborne jedinice pet.

On kaže da su građani prepoznali njihovo zalaganje, što se vidi porastom broja članova ove partije, ali i podrške koju socijalisti ostvaruju na području Doboja i regije.

Todorović očekuje da će socijalisti ostvariti dobre rezultate i u Izbornoj jedinici dva za Parlamentarnu skupštinu BiH.

Todorović, koji je večeras, povodom 25 godina postojanja SP, prisustvovao otvaranju kancelarija Opštinskog odbora SP-a u Petrovu, pored zgrade opštine, rekao je da je rad dobojskog regionalnog odbora organizaciono podignut na viši nivo i da potpuno spremno dočekuju opšte izbore u oktobru.

"U Petrovu smo u toku protekle godine formirali novi opštinski odbor partije, koji uz stare osnivače partije danas vode mlađi ljudi", naglasio je Todorović, izrazivši zadovoljstvo zbog velikog interesovanja građana koji su prepoznali rad socijalista.