latinica  ћирилица
09/07/2018 |  09:02 ⇒ 10:43 | Autor: RTRS

Završen OK fest, na Tjentištu više od 30.000 posjetilaca

Peti Nektar OK fest završen je sinoć na Tjentištu.

Tokom tri dana festivala oko 30.000 posjetilaca imalo je priliku da uživa u nastupima vrhunskih imena svjetske i domaće muzičke scene, projekciji filmova pod otvorenim nebom, promociji knjiga, raftingu, planinarenju i mnogim drugim čarima koje nude OK fest i Nacionalni park Sutjeska.

Posljednjeg dana festivala u kampu su nastupili Ortodoks Kelts i Ritam nereda, a na glavnoj bini Elemental, Sars i Rudimental.

Zabava je okončana na After parti stejdžu uz Vasila Hadžimanova.

Tokom tri dana, na isto toliko festivalskih bina, smjenjivala su se vrhunska imena regionalne i svjetske muzičke scene. Preko 19 sati muzičkog programa svakoga dana, u kombinaciji sa adrenalinskim sadržajima raftinga i planinarske šetnje, uz posjete nekim od najljepših vidikovaca i predjela u ovom nacionalnom parku, malo kojeg posjetioca je ostavilo ravnodušnim, naveli su organizatori.

Tjentište je tokom tri festivalska dana bilo središte okupljanja ne samo zaljubljenika u dobru muziku, provod i druženje, već i mjesto okupljanja ljubitelja prirode.

Peti Nektar OK fest je bogatim sadržajima, programom i muzikom i ove godine učinio Nacionalni park Sutjeska epicentrom najboljeg provoda u regionu.