latinica  ћирилица
17/01/2018 |  08:06 | Autor: RTRS

Kolovozi mokri i klizavi

Kolovozi na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros su mokri i klizavi, a na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina mogući su odroni.
Putevi - Foto: RTRS
PuteviFoto: RTRS

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske upozoravaju vozače da su na području Mrkonjić Grada jaki udari vjetra, a na području Istočnog Sarajeva i Foče vidljivost je smanjena zbog magle.

Zbog sanacionih radova saobraćaj je potpuno obustavljen za sve kategorije vozila na dionici magistralnog puta Bijeljina-Glavičice u ulicama 27. marta i Srpske vojske u Bijeljini.

U toku su radovi na dionici magistralnog puta Lončari-granica Republike Srpske/Brčko distrikta i granica Republike Srpske/Brčko distrikta-Donja Bukovica, zbog čega je saobraćaj preusmjeren na obilazni put sa desne strane iz pravca Brčkog.

Zbog sanacionih radova, saobraćaj se odvija jednom trakom naizmjeničnim propuštanjem vozila na dionici regionalnog puta Obudovac dva-Lončari.

Zbog aktiviranih klizišta, jednom saobraćajnom trakom naizmjeničnim propuštanjem vozila saobraća se na regionalnim putevima Karanovac-Kneževo u mjestu Ljubačevo, na dionici Ukrina-Gornja Vijaka i Bratunac-Drinjača, dok se saobraćaj odvija usporeno na magistralnom putu Banjaluka-Јajce, na lokalitetu Srpskih Toplica.

Izvor: Srna