latinica  ћирилица
17/11/2017 |  11:01 ⇒ 11:40 | Autor: RTRS

"Zimzograd" na tri lokacije u Banjaluci

Peti "Zimzograd" biće otvoren u Banjaluci 1. decembra i trajaće do 2. januara, a ova novogodišnja manifestacija, na kojoj će učestvovati više od 60 izlagača iz cijele BiH, održavaće se na tri lokacije u centru grada.
Zimzograd - Foto: ilustracija
ZimzogradFoto: ilustracija

"Zimzograd" će ove godine biti održavan na Trgu Krajine, Parku "Petar Kočić" i u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića, a organizuju ga Turistička organizacija grada i agencija MINT iz Banjaluke.

Organizatori najavljuju da će "Zimzograd" ove godine donijeti dosta noviteta i sadržaja za cijelu porodicu, nove mlade generacije i sve posjetioce iz zemlje i regiona.

"'Zimzograd' je zabilježio nevjerovatnu posjećenost prethodnih godina, a ove godine program je upotpunjen sa 'Fanta mit ap-om' i zvijezdama 'Јutjub' scene koji će se održati u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića između Trga Krajine i parka Petar Kočić". Tokom decembra nastupiti šest tinejdžerskih zvijezda "Јutjuba" - Muđa i Ćale, Јaserstain, Marija Žeželj, Zvoganj, Davor Gerbus i Јana Dačović.

U okviru dnevnog programa svakog dana će nastupati di džejevi, tamburaši, saksofonisti, duo i tri sastavi, u okviru 'After vork parti' programa. Tu je i trodnevni novogodišnji program koji organizuje grad Banjaluka, ali i Dječija Nova godina za najmlađe.

"Zimzograd" će ukrašavati desetine hiljada lampica i svjetlosnih efekata, a tu je i zabavni park za sve generacije. Postavljanje kućica u "Zimzogradu" počinje narednih dana.

Izvor: SRNA