latinica  ћирилица
09/11/2017 |  10:10 ⇒ 10:12 | Autor: RTRS

Dragan Milosavljević: I nova Zvezda blista

Pored bivšeg beka Partizana, Dragana Milosavljevića, za Unikahu igraju i Dejan Musli i Nemanja Nedović. A upravo će srpski trio, sa ostatkom tima iz Malage, u četvrtak od 20.45 ugostiti Crvenu zvezdu u 6. kolu Evrolige.
Dragan Milosavljević - Foto: Getty Images
Dragan MilosavljevićFoto: Getty Images

Košarkaši Zvezde pod dirigentskom palicom Dejana Radonjića često su umjeli da se vrate trijumfalno sa evroligaških gostovanja po Španiji. Sutra će puleni Dušana Alimpijevića pokušati u Malagi da nastave tradiciju. Ove sezone Unikaha ima tri srpska reprezentativca, Nedoviću i Musliju priključio se i Dragan Milosavljević, član ekipe Aleksandra Đorđevića koja se okitila srebrom na Evrobasketu u Istanbulu.

- Igramo promjenljivo, nepredvidivo za sada. Potrebno nam je još vremena da iskoristimo pun potencijal tima i pružimo maksimum - ocijenio je partije svog tima Milosavljević za Blicsport.

Unikaha dočekuje crveno-bijele, koji stižu u Malagu poslije pobjede u vječitom derbiju.

- Zvezda igra jako dobro i ima odličnu ekipu. Puni su samopouzdanja, igraju jako dobro u odbrani, uopšte za sada dobro izgledaju. Očekuje nas jako teška utakmica. Probaćemo da iskoristimo domaći teren, pošto će u Beogradu biti jako teško da dobijemo - istakao je Milosavljević.

On vjeruje da će uskoro pružiti bolje partije u dresu Unikahe.

- Nisam zadovoljan trenutno svojom igrom i ulogom, ali tek je početak. Nadam se da ću ući u formu i igrati dosta bolje u nastavku sezone - poručio je Milosavljević.

Izvor: Blic