latinica  ћирилица
20/07/2017 |  12:32 ⇒ 20:56 | Autor: RTRS

Zvezda protiv Irtiša za meč sa Spartom

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv kazahstanskog Irtiša revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
Detalj sa prvog meča dva rivala u Pavlodaru (Foto: crvenazvezdafk.com) -
Detalj sa prvog meča dva rivala u Pavlodaru (Foto: crvenazvezdafk.com)

Prvi meč dva rivala u dalekom Pavlodaru završen je neriješeno, 1:1. Kurozitet je da su oba tima golove postigla sa bijele tačke, s tim da je Irtiš do izjednačenja stigao u nadoknadi vremena, nakon što je Anđelković neshvatljivim igranjem rukom u svom kaznenom prostoru bukvalno poklonio gol i nadu kazahstanskom timu.

Crveno-beli su u tom meču bili bolji i konkretniji rival, pa se očekuje da to budu i večeras, kada će igrati na svom terenu, pred svojim navijačima.

Zanimljivost je i to što će najvatrenije pristalice najtrofejnijeg srpskog kluba, populrane "delije", ovoga puta biti na južnoj tribini stadiona, što je posljedica kazne Uefe za transparente na meču prethodne runde kvalifikacija protiv Florijane.

Pred četvrti nastup u Evropi ove szone, strateg crveno-belih Vladan Milojević poručio je javnosti, navijačima i svojim igračima da još ništa nije riješeno i da se Irtiš neće sam pobediti.

Pobjednik ovog dvomeča u narednoj rundi igraće protiv praške Sparte, i biće domaćin tom timu već narednog četvrtka, 27. jula. 

Izvor: RTS