latinica  ћирилица
04/07/2016 |  09:46 ⇒ 12:02 | Autor: BETA

Dešam: Njemačka je najbolja na turniru

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešam rekao je da je Njemačka najbolja ekipa na Evropskom prvenstvu, ali da će njegov tim dati sve od sebe da se plasira u finale.

"Njemačka je najbolji tim, u to nema sumnje, i pored toga što su protiv Italije prolazili kroz teške momente. Ali, mi smo tu, u najboljih četiri, i daćemo sve od sebe protiv najboljeg tima ne samo u Evropi, već i na svijetu", rekao je Dešam.

Fudbalska reprezentacija Francuske plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je u četvrtfinalu u Sen Deniju pobijedila Island sa 5:2.

Domaćin šampionata Evrope će se za plasman u finale boriti protiv selekcije Njemačke. Taj meč je na programu u četvrtak u Marseju.

"Oduševljen sam svaki put kad moj tim pobijedi, nikad nije lako. Uradili smo ono što je trebalo u prvom poluvremenu. Poslije smo se malo opustili, napravili neke izmjene... Ima dosta pozitivnih stvari iz ove utakmice. Oduševljen sam zbog igrača, zaslužili su ovo. Drago mi je i zbog navijača koji su bili uz nas mjesecima", rekao je Dešam.