latinica  ћирилица
20/10/2014 |  19:52 | Autor: RTRS

U utorak oblačno

U Republici Srpskoj i FBiH sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a poslije podne ponegdje na sjeverozapadu moguća je slaba kiša, saopštili su meteorolozi.

U Republici Srpskoj jutro će biti svježe i pretežno vedro, oko rijeka i po kotlinama na jugoistoku i sjeveru biće ponegdje magle. Tokom dana biće prijatno toplo uz postepeno naoblačenje sa sjeverozapada.

Popodne će na sjeveru i zapadu biti i oblačno i ponegdje će padati slaba kiša. U noći ka srijedi jača oblačnost zahvatiće sjeverozapad i donosiće jače padavine do jutra. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni, na sjeveru promjenljiv, saopšteno je iz Republičkog Hidrometeorološkog zavoda.

Јutarnja temperatura vazduha iznosiće od sedam do 15, a dnevna od 19 do 24 stepena Celzijusova, saopšteno je iz federalnog Hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Goražde, Foča, Rudo i Višegrad 16, Ivan-sedlo i Čemerno 17, Sarajevo, Sokolac, Srebrenica, Zenica, Gacko, Kalinovik i Mrakovica 19, Bugojno i Han Pijesak 20, Јajce, Kupres, Livno, Neum, Bileća i Nevesinje 21, Stolac, Zvornik, Drinić i Mrkonjić Grad 22, Doboj, Drvar, Gradačac, Mostar, Prijedor, Trebinje, Tuzla, Novi Grad i Srbac 23, Sanski Most 24, te Banjaluka, Bihać, Čapljina i Ribnik 25 stepeni Celzijusovih.