latinica  ћирилица
ŠOU DŽONATANA ROSA | 20/02/2014 | 09:02

Sedma emisija

Prvi gost DŽonatana Rosa u ovosedmičnoj emisiji je engleski glumac, velika zvijezda u Americi, prgavi amrički doktor iz serije Haus, Hju Lori!

O počecima emitovanja serije Dr.Haus , čudnim bolestima i na čijem je liku zasnovan? Zašto je pustio bradu, o preseljenju u Ameriku, zašto ne voli Tviter, o održavanju kondicije, saradnji i prijateljstvu sa glumcem Stivenom Frajem.

Fudbaler koji je postao glumac: Erik Kantona! Koji mu je omiljeni grad u kojem je živio? Koje su najbolje godine za fudbal i gdje ih je proveo, o saigračim i navijačima i kako je odlučio da se bavi glumom nakon fudbalske karijere, otkriva kao drugi gost u ovoj emisiji!

Dvostruki dobitik Oskara, jedan od najboljih filmskih glumaca Dastin Hofman kao treći ekskluzivni gost! Hofman priča o svom prvom poslu konobara koji je radio čak 12 godina!

Da li je uloga u filmu Diplomac bila prelomni trenutak u njegovoj četrdeset godina dugoj karijeri? Koje su kolege glumci ostavili najveći utisak na njega i kako ostati u braku trideset godina savjetuje DŽonatana Rosa i gledaoce!

Muzički gosti ove subote je američki bend Gosip! (''Gossip'')