latinica  ћирилица
ŠOU DŽONATANA ROSA | 11/02/2014 | 08:59

Šesta emisija

O Suzan Bojl se pričalo i prije nego što je stekla svjetsku slavu! Zašto je DŽonatan Ros najavio da će sljedeći Božić biti poseban? I šta veže konjske trke i Filharmonijski orkestar?

 

Prvi gosti, grupa koja je prodala milione albuma, a u isto vrijeme katolički sveštenici: irska grupa 'Sveštenici' (The Priests)! Tri inzvanredna vokala izvode duhovne melodije više od 35 godina! O svojim počecima, da li su imali podršku okoline i porodice, jesu ji pjevali samo duhovne melodije ili su nastupali na festivalima, o svojim nastupima i dužnostima u parohijama otkrivaju u prvom dijelu emisije!

Pjevač jednog od najuzbudljivijih rok-bendova današnjice, Brendon Flauers, pjevač grupe Kilers , drugi je gost u šestoj emisiji DŽonatana Rosa! Frontmen ove američke grupe govori iskreno o sebi kao pripradniku mormonske zajednice, stilu oblačenja, turneji i koncertima!

Treći gost: DŽoana Lamli, britanska glumica i fotomodel! Glumica najpoznatija po ulozi u seriji 'Apsolutno fantastično', otkriva otkuda potiče njeno zanimanje za Gurke i zašto se borila za njihova prava u Velikoj Britaniji, šta je to kukri i koja se legenda veže uz njega, ali i priča o svojim počecima i koliko je bilo teško i komedijama koje je snimala i koje su je proslavile!

Na kraju emisije očekuje vas fantastičan mini-koncert grupe Kilers!