latinica  ћирилица
OTVORENA VRATA | 04/02/2014 | 09:51

Bojana Maljević: Serija dobacila mnogo dalje od očekivanog i namjeravanog!

III sezona kultne serije Otvorena vrata uskoro počinje da se prikazuje na programu Televizije Republike Srpske, a šta sve možemo da očekujemo od nastavka, kroz svoj blog, najavljuje glumica Bojana Maljević.

''Dugo sam razmišljala da li da napišem blog na temu serije Otvorena Vrata. Imala sam razloge za i protiv i ipak su prevagnuli oni za, najprije praktične prirode jer ne mogu da postignem da odgovorim zainteresovanima iz cijelog regiona na sva pitanja. Pokušaću to, ovdje, gde se osjećam kao da su mi vrata otvorena.

TV serija OTVORENA VRATA snimana je i emitovana u dvije sezone, '94 i '95 godine i predstavljala je svojevrsnu kritiku posrnule srpske kulture i političke scene devedesetih godina, kroz jednu građansku ali sasvim neobičnu porodicu. Uprkos tome, premijerno je emitovana je na Prvom programu RTS, u udarnom terminu. Ovo ističem, jer nema te osobe koja je živjela u Srbiji tada, a koja se ovoj činjenici nije čudila.

Na ''Facebook Fun Page-u'', jednom od mnogih ali dakle na onom najbrojnijem - serija trenutno broji 179.200 fanova. Ovom prilikom se zahvaljujem fanu Hristini Milanović koja je osnovala grupu i njeguje njen sadržaj. O ''YouTube'' video klipovima da ne govorim. Najgledaniji imaju preko pola miliona gledalaca, a zbirno se teško može i sabrati tih nekoliko miliona ulazaka na različite epizode i sadržaje Otvorenih Vrata.

U borbi protiv svega postojećeg devedesetih, OTVORENA VRATA dobacila su mnogo dalje od očekivanog i namjeravanog. Iz godine u godinu uvećavao se broj fanova, likovi su postajali sve popularniji, a replike iz serije ušle su u svakodnevni govor. Otvorena Vrata postala su brend.

Zato smo odlučili da snimimo nastavak. Da vidimo šta se dogodilo sa porodicom Anđelić-Јakovljević u proteklih 20 godina, a i da napravimo neki rezime vremena u kome živimo. Nadam se da ćete uživati!'' - navela je glumica u svom blogu za portal b92.