latinica  ћирилица
ŠOU DŽONATANA ROSA | 28/01/2014 | 12:34

Četvrta emisija

DŽonatan Ros u svojim emisijama ugošćava najpopularnije osobe na planeti. Vivijen Vestvud, Dejvid Bekam, Glen Klouz i DŽeki Čen nasmijavaće nas zajedno sa DŽonatanom, a u muzičkom dijelu zabavljaće nas trenutno najveća imena svjetske muzičke scene: Lejdi Gaga, Šakira, DŽej-Zi, Lili Alen...

Na početku emisije pogledajte DŽonatana Rosa u Muzeju Madam Tiso, i to ne kao posjetioca!

Hju DŽekmen, zvanično jedan od najseksipilnijih muškaraca Australije kao prvi gost! O ulozi koju glumi već deset godina, obožavaocima, stripovima i sinovima!

Pjevačica milionskih tiraža, lijepa i provokativna, i samo povremeno potpuno obučena: Lejdi Gaga kao drugi gost! Odakle potiče njeno umjetničko ime, o pjesmama koje je pisala za grupu Pussycat Dolls, zašto je opasno družiti se sa njom i da li sama piše svoje pjesme otkriva DŽonatanu Rosu!

Martin Klun, zvijezda britanske televizije, kao treći gost DŽonatana Rosa , priča o filmovima i serijama, svojoj farmi i novoj emisiji na televiziji Bi Bi Si !

U muzičkom dijelu emisije pogledajte uvijek zanimljiivu Lejdi Gagu koja će otpjevati kontroverznu pjesmu Pokeraško lice.