latinica  ћирилица
ŠOU DŽONATANA ROSA | 21/01/2014 | 11:38

Treća emisija

DŽonatan Ros u svojim emisijama ugošćava najpopularnije osobe na planeti. Vivijen Vestvud, Dejvid Bekam, Glen Klouz i DŽeki Čen nasmijavaće nas zajedno sa DŽonatanom, a u muzičkom dijelu zabavljaće nas trenutno najveća imena svjetske muzičke scene: Lejdi Gaga, Šakira, DŽej-Zi, Lili Alen...

Svjetska muzička legenda, prodao na destine miliona ploča: Lajonel Riči kao prvi gost! Bivši član grupe Komodros, jedne od najekstremnijih fanki bendova tog vremena. Kako je DŽonatan Ros otpjevao prvi hit Komodorsa Machine Gun pred publikom? Koga je Lajonel Riči nazvao velikim majstorom fanka? Kako je bilo raditi za tada najveću izdavačku kuću i sa kojom su grupom Komodorsi bili dvije i po godine na turneji?

Drugi gost u emisiji bio je jedan od najnagrađivanijih britanskih glumaca, Majkl Šin. Glumac nevjerovatnih transformacija, čiji su filmovi nominovani za Oskare (Kraljica i Frost-Nikson). Zašto je bio nervozan kad ja upoznao Dejvida Frosta i koliko mu je bilo zanimljivo glumiti Britanskog premijera Tonija Blera?

Јoš jedan gost u ovoj emisiji: američki glumac akcionih filmova, Vin Dizel. O video - igricama, omiljenom filmskom liku, filmovima koje je snimio ali i o budućim projektima, uz dozu humora sa DŽonatanom Rosom a prije muzičke numera gostujuće grupe Sparks!