latinica  ћирилица
ŠOU DŽONATANA ROSA | 10/01/2014 | 11:02

Prva emisija

DŽonatan Ros u svojim emisijama ugošćava najpopularnije osobe na planeti. Vivijen Vestvud, Dejvid Bekam, Glen Klouz i DŽeki Čen nasmijavaće nas zajedno sa DŽonatanom, a u muzičkom dijelu zabavljaće nas trenutno najveća imena svjetske muzičke scene: Lejdi Gaga, Šakira, DŽej-Zi, Lili Alen...

Prva emisija DŽon Ros Šou na ekrane donosi internacionalne zvijezde ali i zanimljive umjetnike. DŽonatan Ros je u prvom izdanju svog šoa ugostio stend-ap komičara Li Evansa, glumca, režisera i svjetskog putnika Stivena Fraja i planetarno popularnog holivudskog glumca Toma Kruza!

Zbog čega je Tom Kruz dva puta opsovao i na koje pitanje nije htio da odgovori DŽonu Rosu? Koje su to kakapo životinje, gdje žive i kako je radio emisiju ''Posljednja prilika da ih vidite'' otkriva Stiven Fraj, a kako je to imati 18 000 posjetilaca na nastupu u ledenoj dvoranii i zašto je to njemu smiješno prepričava najpopularniji britanski stend-ap komičar Li Evans.

U muzičkom dijelu emisije poslušajte nagrašivanu škotsku grupu Franc Ferdinand, koji izvode svoje napoznatije pjesme. Šou DŽonatana Rosa na programu Televizije Republike Srpske mođete gledati svake subote od 21,10 časova.