latinica  ћирилица
10/10/2018 |  19:26 | Autor: B92

Krstajić: Živim za dan kada ćemo pričati samo o fudbalu!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je "živi za taj dan" kada neće imati pritisak prije i poslije utakmica koji nema veze sa fudbalom.
Mladen Krstajić (Foto: fss.rs) -
Mladen Krstajić (Foto: fss.rs)

"Žimi za taj dan.To mi se još nije desilo i nadam se da će se desiti poslije utakmica sa Crnom Gorom i Rumunijom. To su stvari koje doživljavam i preživljavam, samo ja i moja porodica znamo kako mi je. Borim se sa tim i čistog obraza izlazim u javnost. Stojim iza kompletne priče kao selektor reprezentacije Srbije", naveo je Krstajić.

Srbija će u četvrtak igrati protiv Crne Gore u Podgorici, a potom joj slijedi duel sa Rumunijom u Bukureštu.

Krstajić je naveo da mu je drago zbog gostovanja u Crnoj Gori i što ekipu čeka velika utakmica, a ponovio je da cijeni i poštuje selektora te ekipe Ljubišu Tumbakovića.

"Uvijek ima iznenađenja. Pokušaće on nas, a i mi njega da iznenadimo. To nije ništa novo u fudbalu", kazao je Krstajić.

Rekao je da utakmicu sa Crnom Gorom vidi "kao i svaku drugu", ali specifičnu, jer su Srbija i Crna Gora bile jedna država, i naveo da mu nije jasno kako zbog toga može da se stvara dodatna tenzija.

"Utakmica sa Crnom Gorom je specifičnija od drugih, suvišno je pričati o tome moja porodica sa očeve strane živi u Crnoj Gori. Za mene specifično jer ovdje često dolazim, rođen sam u Bosni, živim u Vojvodini. Takođe, u Beogradu ima dosta Crnogoraca, imaju stanove. Treba da bude sportski, veliki spektakl u regionu, igraju dve bratske zemlje i ne razmišljam o utakmici kao utakmici visokog rizika, to je suludo", poručio je Krstajić.