latinica  ћирилица
15/09/2018 |  22:25 ⇒ 16/09/2018 | 15:56 | Autor: SRNA

Kovačević: Opozicija nema ništa da ponudi osim mržnje

Portparol SNSD-a Radovan Kovačević izjavio je da su u SNSD-a aposlutno svjesni da je teško biti vlast u kontinuitetu, ali je očigledno da je izuzetno frustrirajuće biti opozicija u kontinuitetu, što opozicija na čelu sa SDS-om konstatno dokazuje time koliko nisko padaju i kakvim podmetanjima se služe i u ovoj izbornoj kampanji.
Radovan Kovačević, portparol SNSD-a -
Radovan Kovačević, portparol SNSD-a

Kovačević je rekao Srni da je očigledno da oni nemaju ništa da ponude građanima osim mržnje koju prosipaju svih 12 godina.

- To nastavljaju da rade i sada kada pokušavaju da zloupotrijebe sve i jedan tragičan događaj koji se, nažalost, dešava u Republici Srpskoj, kada pokušavaju da blate porodice naših kandidata, kada nastoje da porodice naših kandidata povežu sa stradanjem Davida Dragičevića ili kada plasiraju bljuvotine o precima naših kandidata, što smatramo ekstremno degutantnim -naveo je Kovačević.

On je naglasio da će SNSD nastaviti da radi za jaku Srpsku, da je gradi i razvija, dok je opoziciji poručio da nastavi da širi gubitničke priče u nastojanju da spasi svog predsjedničkog kandidata.

- Ali, čini nam se da će prije da ga potope - ocijenio je Kovačević.

On je istakao da opozicija vodi negativnu kampanju iz razloga što ne prihvata da 12 godina dobija jasne poruke od građana Republike Srpske da nisu njihov izbor i da ih nikada neće odabrati da vode Srpsku, te da ne mogu da rade ništa drugo osim da najnegativnije moguće prikazuju Srpsku i njene građane.

Kovačević kaže da je siguran da od toga neće imati nikakvu korist i da će njihov pad biti brutalniji nego ikada do sada, a da će SNSD ostvariti najubjediljivu pobjedu još od 2006. godine.

- Onaj ko gubi, očito nisko pada. Nakon posljednjeg saopštenja SDS-a smo više nego ikada sigurni da čak i Vukota, kojeg smo uspjeli ogoliti, radi protiv Saveza za promjene - ocijenio je Kovačević.

On je naglasio da će SNSD uložiti prigovor Centralnoj izbornoj komisiji BiH zbog posljednjeg saopštenja iz SDS-a.