latinica  ћирилица
13/09/2018 |  19:06 ⇒ 20:44 | Autor: RTRS

Srpska open - Poznati parovi četvrtfinala

Poznati su svi parovi četvrtfinala teniskog čelendžera Srpska open. Alesandro Đanesi nakon preokreta pobijedio je Bugarina Kuzmanova, a iznenađenje je eliminacija Tomasa Belučija.

Italijanski teniser Alesandro Đanesi je imao težak posao u osmini finala banjalučkog čelendžera. Izgubio je prvi set od Bugarina Dmitra Kuzmanova sa 6:2, ali je u nastavku meča igrao mnogo bolje i napravio preokret. Drugi i treći set dobio je sa 6:2 i nakon sat i 50 minuta igre prošao među osam najboljih.

Đanesi u četvrtfinalu igra protiv Laurinasa Grigelisa iz Litvanije, koji je napravio iznenađenje eliminacijom Tomasa Belučija. Izgledalo je da će Brazilac lako dobiti meč osmine finala, jer je prvi set dobio sa 6:2. Drugi set je odlučen u taj brejku, a u trećem odlučujućem bilo je 6:3 za Grigelisa.

U argentinskom duelu Huan Londero je sa 6:4 6:2 savladao Federika Koriu. Londero, 118. teniser na ATP listi u četvrtfinalu igra protiv Italijana Baldija, kojem je meč osmine finala zbog povrede predao Čileanac Garin.

U prva dva četvrtfinala sastaju se Tatlo-Himeno Traver i Berlok-Anduhar.

Svi četvrtfinalni mečevi na programu su u petak.