latinica  ћирилица
12/08/2018 |  14:23 ⇒ 14:28 | Autor: RTRS

Mladi SP-a obilježili Međunarodni dan mladih akcijom "Ovo smo mi" (FOTO)

Aktiv mladih socijalista Gradskog odbora Socijalističke partije Bijeljina danas je podijelom letaka i promotivnog materijala obilježio Međunarodni dan mladih. Nada Kosanović je ukazala na važnost uključivanja omladine u donošenje svih odluka u društvu, te pozvala sve mlade koji imaju neku ideju da im se priključe.
Bijeljina - Mladi socijalisti obilježili svjetski dan mladih akcijom "Ovo smo mi" - Foto: RTRS
Bijeljina - Mladi socijalisti obilježili svjetski dan mladih akcijom "Ovo smo mi"Foto: RTRS

"Mi tradicionalno obilježavamo Međunarodni dan mladih svake godine. Ovo je dan koji slavi pokretačku energiju i viziju da svijet u kojem živimo mijenjamo na bolje. Današnju akciju "Ovo smo mi", pripremili smo kako bi aktivnosti koje sprovodimo svakodnevno izložili našim sugrađanima i pozvali ih da svoje probleme i ideje podijele sa nama, kako bi zajedno skrenuli pažnju nadležnima u lokalnoj zajednici. Želimo da budemo pokretačka energija mladih u Bijeljini, jer smatramo da važna pitanja ne smijemo prepustiti drugima, već da mladi moraju zajedno da se organizuju i da se bore za svoje ideje", istakla je Nada Kosanović.

Gradski odbor Socijalističke partije Bijeljina podržala je i ovu akciju Aktiva mladih, a predsjednica Aktiva žena Danijela Lakić podsjetila je da se u posljednjih godinu dana ovoj partiji pridružio veliki broj mladih.

"Socijalistička partija je negdje u proteklih godinu dana značajno povećala broj svog članstva, baš mladim ljudima. To je ono što je nama fokus i na šta ćemo obratiti značajnu pažnju i u narednom izbornom procesu. Nastavićemo da radimo na tome da povećamo broj mladih aktivista, jer na mladima ostaje budućnost naše sttranke i budućnost Republike Srpske", navela je Lakićeva. 

Mladi aktivisti Socijalističke partije promotivni materijal su građanima dijelili na dvije lokacije, ispred Centra za kulturu i Narodne biblioteke Filip Višnjić u Bijeljini.