latinica  ћирилица
10/08/2018 |  14:37 | Autor: RTS

Zakarić: Došao sam u veliki klub!

Pojačanje Partizana Goran Zakarić, fudbaler rođen u Gradišci, nakon što je dao gol na debiju u pobjedi protiv Nordsjelanda (2:1) u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, izjavio je da nije mogao da poželi bolji početak u novom klubu.
Goran Zakarić - Foto: RTS
Goran ZakarićFoto: RTS

Revanš meč između Partizana i Nordsjelanda igra se sledećeg četvrtka na stadionu u Humskoj.

"Svaki igrač koji dođe u novi klub, posebno Partizan, sanja ovakav debi. Na najbolji način sam se predstavio i nadam se da ću dizati nivo. Zadovoljan sam svojom igrom, a pogodak mi daje dodatni motiv i želju", rekao je Zakarić poslije utakmice.

Doskorašnji fudbaler sarajevskog Željezničara ističe da je svestan da je došao u veliki klub, zbog čega je i insistirao na transferu i čak bio van tima.

"Od prvog trenutka sam izrazio želju da dođem u Partizan, nisam odustajao. U bivšem klubu trenirao sam odvojeno i sa juniorima, ali sam uspio sve da prođem. Znao sam da sam došao u veliki klub, ogromno ime", rekao je Zakarić, uz napomenu da je uspio da psihički i fizički izdrži 70 minuta u Danskoj, iako je u Željezničaru bio "na ledu" mjesec i po dana.

Zakarić naglašava da su crno-beli pred prolazom u narednu fazu, gdje ih vjerovatno čeka Bešiktaš.

"Bitno je da smo napravili dobar rezultat i da uz podršku navijača možemo da prođemo dalje. Dosta je jedan moj gol za duel u Danskoj, treba nešto ostaviti za Beograd", izjavio je Zakarić na konstataciju novinara da je mogao još jednom da se upiše u strijelce.

Revanš meč između Partizana i Nordsjelanda igra se sledećeg četvrtka na stadionu u Humskoj.