latinica  ћирилица
19/07/2018 |  18:13 ⇒ 19:43 | Autor: SRNA

Cvijanović: SNSD najbolja stranka jer ima šta da ponudi građanima (FOTO)

Potpredsjednica Saveza nezavisnih socijaldemokrata Željka Cvijanović rekla je danas u Modriči da je SNSD snažna, velika, najbolja i najodgovornija stranka koja ima čime da se pohvali i šta da ponudi i obeća građanima u narednom periodu.
Modriča - Foto: RTRS
ModričaFoto: RTRS

- Dovoljno je da dođem među vas i shvatim kakva je atmosfera. Mi smo ljudi koji razumijemo dovoljno šta treba da radimo. Zajedno smo bili u mnogim važnim stvarima i mnogim političkim bitkama. Ostaće tako i u budućem periodu - rekla je Cvijanovićeva u obraćanju aktivistima Opštinskog odbora SNSD-a u modričkoj Mjesnoj zajednici Skugrić.

Ona je naglasila da vjeruje u Srpsku, njene institucije i svakog njenog čovjeka.

- Znam da je svaki naš čovjek dovoljno važan za Srpsku. Ono što smo naučili od predsjednika naše partije i Republike Milorada Dodika jeste da moramo da se držimo svi zajedno i čuvamo institucije - istakla je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da je SNSD napravio dosta dobrih stvari u proteklom periodu, da je saniran budžet i da se sve obaveze izvršavaju bez problema.

- Mnogo je stvari urađeno i još mnogo toga će tek biti urađeno - navela je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da vjeruje u snagu SNSD-a i zna da će ta stranka odnijeti pobjedu na predstojećim izborima.

- Treba nam pobjeda koja će biti velika i koju niko neće moći da osporava - rekla je Cvijanovićeva.

Foto: RTRS

Ona je naglasila da je SNSD najbolja i najodgovornija stranka kada je riječ o političkoj ponudi.

- Povećali smo penzije za 20 odsto, povećaćemo ih još. Za poljoprivredne proizvođače povećali smo novac koji se za njih izdvaja. Sve je redovno - rekla je Cvijanovićeva.

Ona je dodala da je Vlada uvela nova socijalna prava, te je izrazila ponos što svaka nezaposlena porodilja u Srpskoj dobija mjesečni iznos koji je gotovo u visini najniže plate.

Foto: RTRS

Cvijanovićeva je rekla da je riješen i problem u vezi sa demobilisanim borcima koji imaju 65 godina, a nemaju 15 godina osiguranog radnog staža.

- Ako uvodimo nova prava, sve redovno isplaćujemo i povećavamo ono što je postojeće, nemoguće je da onda pričaju kako smo u finansijskom kolapsu. To godinama govore naši politički protivnici - objasnila je Cvijanovićeva.

Obraćanju Cvijanovićeve brojnim aktivistima Opštinskog odbora SNSD-a u modričkoj u Mjesnoj zajednici Skugrić prisustvovalo je i rukovodstvo Opštinskog odbora SNSD-a Modriča, predvođeno Mladenom Krekićem.