latinica  ћирилица
14/06/2018 |  13:43 ⇒ 14:42 | Autor: RTRS

SNSD Bijeljina: Nastavak politike u interesu Srpske

Gradski odbor SNSD-a Bijeljina predstavio je danas potencijalne kandidate za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH.
SNSD Bijeljina - Foto: SRNA
SNSD BijeljinaFoto: SRNA

Predsjednik bijeljinskog Gradskog odbora SNSD Nedeljko Ćorić rekao je da je SNSD svjestan težine i važnosti predstojećih izbora.

- Svjedoci smo intenzivnih pokušaja napada na institucije Republike Srpske i stvaranja atmosfere bunta. Naša politika je da svi koji budu na listama predstavljaju jedinstvenu politiku Republike Srpske. Naša stranka je svjesna svih opasnosti koje su se nadvile nad nama, ali mi smo stranka koja bilježi najveći rejting od svih stranaka u Srpskoj i gdje naši kandidati za pojedinačne funkcije, predsjednik Milorad Dodik i Željka Cvijanović imaju ubjedljivu prednost u odnosu na druge kandidate - naglasio je Ćorić.

On je istakao da je bitno da građani Bijeljine prepoznaju politiku SNSD-a, da budu dio tima koji će im vratiti dostojanstvo i unijeti novu nadu za bolje sutra, da se okrenu ljudima koji imaju odgovornost za funkcije koje obavljaju i onima koji će ih predstavljati na adekvatan način i u organima Republike Srpske i zajedničkim organima na nivou BiH.

Potencijalni kandidati SNSD-a koji će se naći na listi su i sadašnji poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milica Lovrić, Siniša Maksimović, Vojin Mitrović, poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH Milica Marković, odbornici Danijela Đukin, Rade Kosanović, Vaso Arsenović, Dragan Knežević, Nedeljko Ćorić, nekadašnja predsjednica Aktiva žena Nada Milošević i sadašnja Tanja Bošnjaković, te Aleksandar Đurđević koji je potpredsjednik mladih SNSD-a.

Aktuelni poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH Miroslav Milovanović zahvalio se na ponuđenoj kandidaturi, istakavši da će dati puni doprinos radu stranke, ali da nije zainteresovan za poslaničko mjesto.

Lidija Bešlić/RTRS