latinica  ћирилица
14/06/2018 |  11:47 ⇒ 12:54 | Autor: TANЈUG

Intezivna potraga za nestalim novinarom Stefanom Cvetkovićem

Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve je nestao, a policija intenzivno traga za njim, nakon što je njegov automobil pronađen napušten.
Stefan Cvetković (Foto: Medija centar Beograd) -
Stefan Cvetković (Foto: Medija centar Beograd)

Policijskoj stanici Bela Crkva noćas je prijavljeno da se u Beogradskoj ulici nalazi parkiran automobil polo, na kojem su otvorena vozačeva vrata i upaljena svjetla, saopšteno je danas iz MUP-a Srbije, koji je raspisao potragu za Cvetkovićem.

Policijski službenici su utvrdili da je riječ o vozilu koje koristi Stefan Cvetković, a koje je vlasništvo njegovog oca. Očevici su ispričali da je pored vozila pronađen Cvetkovićev ručni sat sa pokidanom narukvicom.

Nestalog novinara traži žandarmerija, helikopteri, ronioci

MUP je odmah po saznanju da je Cvetković nestao, uključio više različitih organizacionih jedinica u potragu - žandarmeriju, ronioce, helikopter.

Iz Beograda je upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, pripadnici kriminalističke policije, te više vodiča službenih pasa Policijske brigade, a angažovana su i dva helikoptera MUP-a koji nadlijeću teren u okolini Bele Crkve.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja.