latinica  ћирилица
13/02/2018 |  17:58 ⇒ 19:22 | Autor: RTRS

Za Vučića nema prepreka za dobrobit Srba i Srbije

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je Srbija, dolaskom Aleksandra Vučića na mjesto predsjednika, postala jedna od najvažnijih zemalja u regionu i šire, ocjenjujući da je njegov boravak u Hrvatskoj dokaz da za njega nema prepreka za dobrobit Srbije i Srba.
Dodik i Vučić - Foto: SRNA
Dodik i VučićFoto: SRNA

Dodik je istakao da Vučić svojim kredibilitetom i odlučnošću svih ovih godina rješava nagomilane probleme, ne samo Srbije, već i srpskog naroda uopšte, ali i čini sve da pojača značaj Srbije i Srba u regionu i šire.

- Pritom se ne osvrće na moguće rizike, pa i prijetnje po ličnu bezbjednost - naveo je Dodik u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Dodik je ocijenio da Vučić pripada onoj rijetkoj grupi političara za koje nema prepreka i opasnosti u zalaganju za svoju državu i narod.

- Njegov boravak u Hrvatskoj, u onakvoj atmosferi, upravo je dokaz da za njega nema prepreka za dobrobit Srbije i Srba - naveo je Dodik.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u dvodnevnoj posjeti Hrvatskoj. Danas je posjetio Virginmost, obećavši pomoć Republike Srbije svim Srbima u ovom mjestu, kao i u ostalim dijelovima Hrvatske gdje žive Srbi.

Izvor: SRNA