latinica  ћирилица
14/12/2017 |  17:30 ⇒ 15/12/2017 | 09:16 | Autor: RTRS

Todorić više nije sportski direktor Partizana

Dugogodišnji sportski direktor Partizana Dragan Todorić više neće obavljati tu funkciju, već će biti savjetnik predsjednika 'crno-bijelih' Ostoje Mijailovića.
Dragan Todorić - Foto: RTRS
Dragan TodorićFoto: RTRS

Todorić je najveći dio svoje igračke karijere proveo u redovima Partizana, čije boje je branio od 1972. do 1983. godine. Dok je još igrao, 1982. godine je dobio ulogu u marketingu kluba, a od tada nije napuštao 'crno-bijele' i tokom godina je obavljao više funkcija. Bio je pomoćni trener, sekretar, generalni sekretar i direktor, a do četvrtka je bio sportski direktor i član uprave.

Na vanrednoj konferenciji za medije na stadionu u Humskoj, predstavljen je novi trener Nenad Čanak, koji je zamijenio Miroslava Nikolića, a predstavljene su još neke promjene u sportskom sektoru.

Da će Čanak preuzeti košarkaše Partizana znalo se još od trenutka kada je Nikoliću uručen otkaz, a on je od tada odradio dva treninga sa timom. Za svog pomoćnika, Čanak je izabrao Dejana Mijatovića, koji je godinama radio u mlađim kategorijama reprezentacije Srbije, sa kojima je osvojio pet medalja na velikim takmičenjima.

Izvor: Sport Klub