latinica  ћирилица
07/12/2017 |  11:16 | Autor: RTRS

Uhapšena dva lica zbog 13 krivičnih dijela

Policija iz Teslića uhapsila je dva lica sa područja ove opštine čiji su inicijali S.K. i S.Đ. zbog osnova sumnje da su zajedno sa sedamnaestogodišnjakom iz Teslića izvršili 13 krivičnih dijela krađe i oštećenja tuđe stvari, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.
Policija Republike Srpske - Foto: RTRS
Policija Republike SrpskeFoto: RTRS

Iz policije navode da su navedena lica uhapšena juče, kada je izvršen i pretres porodične kuće koju kao članovi porodičnog domaćinstva koriste S.K. i maloljetno lice, kao i pretres porodične kuće i pomoćnih prostorija koje kao član porodičnog domaćinstva koristi S.Đ.

Prilikom pretresa pronađen je dio ukradenih predmeta i predmeta za koje se sumnja da su korišteni prilikom izvršenja krivičnog djela.

Pronađeno je i neregistrovano putničko vozilo marke "subaru" koje su navedena lica ukrala 1. decembra, a koje se nalazilo neobezbijeđeno pored regionalnog puta u mjestu Mladikovine, u opštini Teslić.

Protiv navedenih lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj zbog četiri krivična djela krađa, sedam krivičnih djela teška krađa i dva krivična djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Izvor: SRNA