latinica  ћирилица
20/11/2017 |  14:46 | Autor: RTRS

Mažić sudi utakmicu Јuventus–Barselona

Milorad Mažić dobija sve veće povjerenje UEFA, pa će tako u srijedu dijeliti pravdu u derbiju petog kola Lige šampiona između Јuventusa i Barselone!

Mažić je ove sezone ušao u sam "krem" evropskih sudija, dijelio je pravdu u finalu Kupa konfederacija i UEFA Superkupa Evrope, te na tri meča grupne faze LŠ, pa je jasno da će narednog ljeta biti u najužem krugu kandidata za glavnog sudiju finala Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Najboljem srpskom sudiji će u srijedu u Torinu kao i do sada asistirati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, četvrti arbitar je Nemanja Petrović, a dodatne sudije su Nenad Đokić i Danilo Grujić.

Јuventus i Barselona se bore za prvo mjesto u Grupi D. Katalonci imaju tri boda više od Italijana, a u prvom susretu na Kamp Nou su slavili sa 3:0, pa im ni poraz u Torinu sa manje od tri gola razlike ne bi mnogo naudio. Meč se igra u srijedu od 20:45 časova.

Ova srpska sudijska elitna "ekipa" je ove sezone u LŠ dijelila pravdu na mečevima: Roma – Atletiko Madrid, Monako – Bešiktaš i Bazel CSKA Moskva.

Izvor: B92