latinica  ћирилица
14/11/2017 |  11:44 ⇒ 16:27 | Autor: RTRS

Otvoren rekonstruisani objekat Policijske stanice u Bijeljini (FOTO)

Ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač i načelnik Policijske uprave Bijeljina Žarko Ćosić, otvorili su rekonstruisani objekat Policijske stanice Bijeljina 2 u Mjesnoj zajednici Sokolski dom.
Bijeljina, Lukač, Ćosić - otvoren rekonstuisani objekat Policijska stanice - Foto: SRNA
Bijeljina, Lukač, Ćosić - otvoren rekonstuisani objekat Policijska staniceFoto: SRNA

Uspostavljanje Policijske stanice Bijeljina 2 doprinijeće efikasnijem radu policijskih organa u cilju bezbjednosti građana Bijeljine koja je na zadovoljavajućem nivou, istakao je ministar Lukač, navodeći da je broj krivičnih djela u opadanju na nivou svih policijskih uprava u Srpskoj.

"Vidjeli ste da imamo mnogo operativnih akcija u borbi protiv organizovanog kriminala koje daju rezultate. Uvijek smo na visini zadataka po pitanju borbe protiv terorizma. Saradnja sa drugim bezbjednosnim agencijama u BiH daje rezultate, tako da imamao zadovoljavajući bezbjednosni ambijent", istakao je Lukač.

Policijska stanica Bijeljina 2 (Foto: RTRS)

U renovinaranje objekta u bijeljinskoj mjesnoj zajednici Sokolski dom, u kojem je nekada bio smješten Sud za prekršaje, uloženo je nešto više od 200.000 maraka iz sredstava resornog ministarstva i Vlade Srpske.

Јovica Vasilić, zamjenik načelnika PU Bijeljina, naglasio je da će ova uprava još efikasnije raditi na očuvanju javnog reda i mira.

"Sa svojom stučnošću, odgovornošću i profesionalizmom i dalje ćemo raditi na očuvanju stečenog nivoa bezbjednosti i sve nadolazeće zadatke rješavati uspješno i na dobrobit i zadovoljstvo svih građana grada Bijeljina", rekao je Vasilić.

 U novom objektu Policijska stanica 2 Policijske uprave u Bijeljini zvanično je počela da radi tokom prošle nedjelje.