latinica  ћирилица
18/10/2017 |  14:58 ⇒ 17:17 | Autor: RTRS

Ministarstvo: Izbor Radukića izglasala skupštinska većina

Izbor Јove Radukića za vršioca dužnosti glavnog revizora Republike Srpske izglasala je skupštinska većina, a i prethodni glavni revizor /Duško Šnjegota/ prije te funkcije obavljao je mandat pomoćnika ministra finansija u Vladi Srpske, rečeno je Srni u Ministarstvu finansija Republike Srpske.
Ministarstvo finansija Republike Srpske - Foto: ilustracija
Ministarstvo finansija Republike SrpskeFoto: ilustracija

Iz ovog ministarstva naveli su da je Radukić izabran na protekloj sjednici Narodne skupštine zbog prevazilaženja situacije nastale ostavkom Šnjegote.

Pomoćnik ministra finansija Srpske u resoru za fiskalni sistem Јovo Radukić, koji je na 22. sjednici Narodne skupštine imenovan za vršioca dužnosti glavnog revizora u javnom sektoru Republike Srpske, neće se obraćati javnosti dok zvanično ne bude završena procedura njegovog imenovanja i dok ne preuzme funkciju vršioca dužnosti glavnog revizora, poručili su iz Ministarstva finansija.

Narodna skupština Republike Srpske imenovala je sinoć Јovu Radukića za vršioca dužnosti glavnog revizora Republike Srpske. Radukić je na ovu dužnost imenovan do okončanja procedure izbora glavnog revizora.

Izvor: SRNA