latinica  ћирилица
19/08/2017 |  08:55 ⇒ 08:57 | Autor: RTRS

Obustave saobraćaja na području Trebinja i Rogatice

Na putevima na području grada Trebinja i opštine Rogatica danas će dolaziti do privemenih obustava saobraćaja zbog održavanja auto-trke i manifestacija povodom krsne slave opštine Rogatica, a vozila će biti preusmjeravana na alternativne pravce, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.
 - Foto: RTRS
Foto: RTRS

Na dionici regionalnog puta Trebinje-Herceg Novi od Aleksine Međe do mjesta Tuli u dužini od 1.100 metara saobraćaj će privremeno biti obustavljen zbog auto-slalom trke "Nagrada Trebinja", koja se boduje za Otvoreno prvenstvo Republike Srpske i Šampionat BiH.

Radi nesmetanog održavanja ovog brdskog auto-slaloma, na dijelu od Aleksine Međe do Obodina, saobraćaj će biti obustavljan od 10.00 do 11.15, od 11.45 do 13.00 i od 13.15 do 14.00 časova.

U vrijeme obustave vozila će biti preusmjerena na alternativni putni pravac Trebinje-Vilusi-Morinj-Herceg Novi.

S obzirom na to da je turistička sezona u punom jeku i da je riječ o veoma frekventnom putnom pravcu prema Crnoj Gori, iz AMS pozivaju sve koji planiraju putovati ovom dionicom da putovanje planiraju u skladu sa najavljenim privremenim obustavama saobraćaja.

Na području Rogatice danas će od 15.00 časova do sutra ujutro do 2.00 časa zbog aktivnosti povodom slave opštine biti zabranjen saobraćaj za sva vozila na magistralnom putu koji prolazi kroz ulicu Srpske sloge u Rogatici.

Za vrijeme obustave saobraćaj će biti preusmjeren na alternativne pravce - Ulicama Đenerala Draže iz pravca Sokoca i Serdar Јanka iz pravca Ustiprače.

Na stazi Ptičijak u opštini Rogatica danas će biti održana moto-kros trka za Otvoreno prvenstvo Republike Srpske i BiH.

Izvor: SRNA