latinica  ћирилица
23/06/2017 |  10:43 ⇒ 12:33 | Autor: RTRS

Čestitke povodom Bajrama

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Ramazanski bajram poglavaru Islamske zajednice u BiH Huseinu Kavazoviću, muftiji banjalučkom Osmanu Kozliću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Srpskoj i BiH, sa željom da praznik provedu u miru, radosti i dobrom zdravlju.
Ilustracija - Foto: ilustracija
IlustracijaFoto: ilustracija

Dodik je poželio da praznične dane provedu u miru, radosti i dobrom zdravlju sa svojim porodicama, prijateljima i svim ljudima dobre volje, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

"Dani praznovanja posebno nadahnjuju ljude plemenitim mislima i podstiču da čine dobra djela, kojima se promovišu poruke solidarnosti, tolerancije i uzajamnog uvažavanja", poručio je predsjednik Republike.

 Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je danas Ramazanski bajram poglavaru Islamske zajednice u BiH Huseinu Kavazoviću, muftijstvima, imamima i svim građanima islamske vjeroispovijesti u Republici Srpskoj i BiH, uz želju da praznične dane provedu u miru.
Cvijanovićeva je poželjela da im ovaj praznik donese sreću i blagostanje, te da praznične dane provedu u miru, u krugu svojih porodica i prijatelja, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

"U ime Vlade Republike Srpske i u svoje ime, a povodom nastupajućeg praznika Ramazanskog bajrama, upućujem vam iskrene čestitke", poručila je Cvijanovićeva u čestitki.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je poglavaru Islamske zajednice u BiH Huseinu Kavazoviću, muftijama, imamima i svim muslimanima praznik Ramazanskog bajrama, saopšteno je iz Narodne skupštine Republike Srpske. Čestitkuje uputio i Republički sekretarijat za vjere Srpske.

Čestitku povodom Ramazanskog bajrama, poglavaru Islamske zajednice u BiH Huseinu Kavazoviću i svim građanima islamske vjeroispovijesti u BiH uputio je i Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivaniđ, kao i rukovodstvo Predstavničkog doma i Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH.

U nedjelju, 25.juna, vjernici muslimanske vjeroispovijesti obilježiće Ramazanski bajram.