latinica  ћирилица
03/04/2017 |  16:34 ⇒ 26/04/2017 | 18:12 | Autor: RTRS

"Srpska danas" uskoro u novom izdanju (VIDEO)

Naša emisija "Srpska danas" nakon 25 godina uspješnog emitovanja, mijenja svoj koncept rada i prilagođava se najmodernijim trendovima televizijskih informativnih formata emisija.
Ljiljana Preradović i Marko Vejić - Foto: RTRS
Ljiljana Preradović i Marko VejićFoto: RTRS

Gledaocima nudimo informacije od dnevno-političkih, ekonomskih, do sportskih i kulturnih. Osim informacija od lokalnog značaja, imaćemo i priloge iz oblasti socijalne zaštite, ugroženim pravima pojedinih grupa stanovništva ili pojedinaca, nastojeći da im pomognemo u prevazilaženju tih problema.

Svaka emisija sastoji se iz tri cjeline. Vijesti i dnevno političkih analiza kroz uključenja naših reportera sa mjesta događaja, kao i analiza političkih dešavanja u studiju putem razgovora sa relevantnim gostima.

Tematski dio emisije podrazumijeva obradu društvenih tema uz aktivno učešće gledalaca telefonskim uključenjima i čitanjem komentara sa društvenih mreža. U emisiji je novina da će naši ugledni novinari i urednici iz svih redakcija Televizije i Radija, imati mogućnost komentarisanja dnevno političko-društvenih dešavanja u Srpskoj.

U kreiranju "Srpske danas", učestvuju svi informativno-tehnički centri i dopisnici širom Srpske. S obzirom na višegodišnje emitovanje, emisija je veoma popularna među gledaocima što potvrđuju i mjerenja gledanosti našeg programa. "Srpska danas" je u rangu najgledanijih emisija Televizije Republike Srpske.

Emisiju pripremaju: Radoslav Banović, Ljiljana Preradović i Marko Vejić.