latinica  ћирилица
08/12/2016 |  11:08 ⇒ 12:35 | Autor: RTRS

"One tri" oduševile publiku u Banskom dvoru (VIDEO)

Tri banjalučke dive: Svetlana Ceca Vidović, Ružica Čavić Tomićević i Maja Tatić zajedničkim koncertom, pod nazivom "One tri" oduševile su sinoć publiku u Kulturnom centru Banski dvor.
"One tri" koncert - Foto: RTRS
"One tri" koncertFoto: RTRS

U dva i po časa, koliko je trajao koncert, izvele su svoje najveće hitove i podsjetile publiku na neke nezaboravne melodije narodne i pop muzike.

Odlična atmosfera, prepuna pozitivnih vibracija, koje su strujale između publike i dama na sceni, ispunila je sinoć Koncertnu dvoranu Banskog dvora. Bio je ovo jedan od koncerata koji će se dugo pamtiti, a gledaoci nisu štedjeli riječi hvale.

- Bilo je izuzetno, sa puno duha, sa puno šarma, sa puno iskrene želje da se jedna pozitivna vibracija prenese na publiku, kaže Јasmin Komić, ministar nauke i tehnologije Republike Srpske

Sjajnom utisku doprinijeli su i gostujući muzičari: magistar harmonike Milan Vidović, te violinistkinje Biljana Radovanović i Aleksandra Pereula. I publika i izvođači saglasni su u jednom – jedva čekaju da se ovakav koncert ponovi.

Za sve koji nisu mogli da prisustvuju ovom događaju, dobra vijest je da će snimak koncerta biti emitovan u vrijeme novogodišnjih praznika na programu Radio Televizije Republike Srpske, koja je bila generalni medijski pokrovitelj.