latinica  ћирилица
01/12/2016 |  14:03 ⇒ 19:26 | Autor: RTRS

RTRS najgledaniji i u novembru (FOTO/VIDEO)

Televizija Republike Srpske bila je najledanija i u novembru. Prvu poziciju na listi najgledanijih televizija RTRS drži tokom 2016.godine, čime je nastavila trend započet još 2014. godine.
Gledanost televizija - novembar - Foto: RTRS
Gledanost televizija - novembarFoto: RTRS

Serija "Selo gori, a baba se češlja", koju emitujemo svakog radnog dana, najgledaniji je sadržaj u Republici Srpskoj sa prosječnim rejtingom 16,37. 

Dobar sadržaj uvijek pronađe put do gledalaca. Potvrđuju to podaci Agencije Odijens Mežrment. Program javnog servisa Srpske, u novembru, pratilo je više od 18 odsto gledalaca u udjelu gledanosti. Taj procenat U prvih 11 mjeseci ove godine bio veći od 16 što nas je učvrstilo na prvom mjestu gledanosti televizija u Republici Srpskoj.

U mjesecu iza nas, u udarnim terminima od 18 časova do 23 gledali ste naš program. Potvrđuje to udio u gledanosti od 17,65.

Vjerovali ste našim informacijama, pa je Dnevnik u 19:30, u novembru bio najgledanija informativna emisija RTRS-a. Po gledanosti su se izdvojile i ostale dnevne i sedmične emisije koje priprema redakcija Informativnog programa.

Јesenje novembarske dane započinjali ste uz naš Јutarnji program, koji se po udjelu u gledanosti od 36,95 pozicionirao na prvo mjesto među jutarnjim programima u Srpskoj. Na drugom mjestu je Vikend jutro – takođe emisija Televiziji Srpske.

Najgledanija smo televizija iz Republike Srpske u BiH. A RTRS je zadržao i četvrtu poziciju među televizijama iz BiH.

Hvala za ukazano povjerenje!