latinica  ћирилица
30/08/2016 |  11:39 ⇒ 11:58 | Autor: SRNA

Trebinje: Humanitarni koncert za obnovu pravoslavnih svetinja na Kosovu

U Trebinju će 3. septembra biti održan humanitarni koncert za obnovu i izgradnju pravoslavnih svetinja na Kosovu i Metohiji.
Trebinje - humanost - Foto: SRNA
Trebinje - humanostFoto: SRNA

Koncert pod nazivom "Trebinje za Kosovo i Metohiju" organizuje Fondacija "Delije" iz Beograda, a u centru Trebinja postavljen je punkt, gdje građani mogu da kupe ulaznice po cijeni od pet KM i tako se priključe humanoj akciji.

Na koncertu, koji će biti održan na Stadionu malih sportova "Aleksandar Masleša", nastupiće Ivana Žigon, Kosovski božuri, kao i grupe "Galija", "357", "THC la familija", te etno grupe "Trag" i "Zahumlje".

Četrnaestogodišnji Aleksandar Mrdić i njegovi drugovi, srednjoškolci Miloš Ratković i Boško Radović, navijači "Crvene zvezde", koji prodaju karte na punktu kažu da su zadovoljni odzivom građana i da svaka prodata ulaznica za njih predstavlja veliku radost.

"Mi pomažemo Fondaciji `Delije` u ovoj akciji i nadamo se da će sugrađani prepoznati njen značaj i da ćemo bratskom narodu na Kosovu i Metohiji na ovaj način poslati poruku da smo uz njih", ističe podmladak trebinjskih "Delija".