latinica  ћирилица
01/02/2016 |  17:04 ⇒ 20:31 | Autor: RTRS

RTRS najgledanija televizija u Srpskoj i u januaru ove godine (VIDEO)

Radio-televizija Republike Srpske i dalje zauzima mjesto broj jedan - najgledanija je televizija u Republici Srpskoj i u januaru ove godine.
RTRS - Foto: RTRS
RTRSFoto: RTRS

Prema podacima agencije Nilsen, RTRS je najbolja televizija iz Republike Srpske i na nivou BiH, gdje zauzima ukupno četvrto mjesto prema gledanosti.

Najgledanija informativna emisija i dalje je naš drugi Dnevnik.

Da jednom stečeno povjerenje ostaje, pokazuju i podaci agencije Nilsen - i u januaru ove godine najviše ste vjerovali sadržajima Radio-televizije Republike Srpske. To pokazuje i udio u gledanosti od 17, 06%.

Posebno se izdvaja i 23.januar ove godine kada je program RTRS zabilježio jedan od najvećih rejtinga u istoriji mjerenja gledanosti na ovom prostoru – finalna utakmica Evropskog prvenstva u vaterpolu između Srbije i Crne Gore zabilježila je udio u gledanosti od čak 60, 12 odsto!

Isti dan, naš drugi Dnevnik zabilježio je do sada rekordni rejting od 28, 32 – udio u gledanosti od 43, 87!

Naš program – naše povjerenje. Najaktuelnije informacije iz zemlje i svijeta i u januaru ste od svih centralnih emisija u Republici Srpskoj, pratili u našem Dnevniku 2. Dokaz za to je i najviši udio u gledanosti od 30, 42%.

Vjerovali ste i našim ostalim informativnim emisijama. To potvrđuju i nedvosmisleni rezultati – ponedjeljkom ste u terminu od 21.10 pratili Intervju, nakon centralne informativne emisije, kao dodatak i Dnevnik plus, spoljno-politički magazin Protokol, a svakog dana u 16.30 pratili ste priče širom Republike u Srpskoj danas.

U mjesecu koji je iza nas, od ostalog sadržaja na našem programu izdvaja se i reportaža "Djeca'', a prate je emisije iz dokumentarnog programa, naš magazin za potrošače – "Računica", ali i zabavne emisije "Razgovor sa'', u kojoj ste uživali u pričama lica sa naslovnica.

I u januaru ste se budili uz naš jutarnji program, koji je bio nagledaniji sa udjelom u gledanosti većim od 31.

Na programu naše televizije gledali ste prenose najvažnijih događaja u proteklom mjesecu.

Ljubitelji sporta prenos Evropskog prvenstva u vaterpolu pratili su na našem programu. To pokazuje i udio u gledanosti veći od 50%!

Od sportskih sadržaja birali ste i ostale prenose vaterpolo utakmica upravo na RTRS. Radio-televizija Republike Srpske i ovaj mjesec bila je najgledanija televizija iz Srpske na području BiH. 

Hvala vam na povjerenju.