latinica  ћирилица
01/07/2015 |  09:04 | Autor: RTRS

U petak na Tjentištu počinje OK Fest

U petak, 03. jula, na Tjentištu počinje drugi po redu festival za mlade OK Fest, bogatog i raznovrsnog sadržaja i programa koji će i ove godine okupiti najpoznatija imena regionalne muzičke scene.
OK fest - Foto: Screenshot
OK festFoto: Screenshot

Kako je najavljeno, za nezaboravan provod u fantastičnom ambijentu NP Sutjeska pobrinuće se "headlineri" ovogodišnjeg festivala, koji će publiku zagrijati na glavnom stage-u OK Fest-a: Zabranjeno pušenje, Elemental, Brkovi, Eyesburn, Bad Copy, Rundek Cargo Trio, Električni orgazam, Darkwood Dub i Hladno pivo.

Zabave i sadržaja neće nedostajati ni u dnevnom programu. Nezaboravna avantura očekuje sve one koji su se odlučili za paket I i koji će imati priliku da uživaju u raftingu Tarom, posjeti prašumi Perućici, kao i u planinarskoj šetnji od Prijevora do Trnovačkog jezera.

Avantura očekuje i one koji ostaju u festivalskoj zoni. Svakodnevni program na OK stage-u u OK kampu, priuštiće im, kako navode u saopštenju, provod za pamćenje. Ničim izazvan, Sassja, DJ Soul, samo su neka od imena koja Vas očekuju u dnevnom programu.

Osim za dobru muziku, večeri su rezervisane i za odlična filmska ostvarenja. Operacija kino i Sarajevo film festival i ovoga puta izabrali su sjajne filmove koji će se prikazivati u "cinema zoni".

Program OK Festa možete da pogledate na ovom linku.