latinica  ћирилица
04/05/2015 |  13:17 | Autor: RTRS

"X Factor Adria" - I evo ko ide dalje iz Masimovog i Željkovog tima!

Јelena, Nikola i Amel oborili s nogu Ninu Badrić i svog mentora Masima Savića, a Željko Јoksimović u finale vodi Magdalenu, Ivu i Katarinu!
X Factor Adria - Foto: RTRS
X Factor AdriaFoto: RTRS

Sinoć je na RTRS-u prikazana prva od dvije uzbudljive epizode „Kuće sudija“ popularnog regionalnog takmičenja “X Factor Adria”, u kojoj su finaliste za emisije uživo odabrali Željko Јoksimović i Masimo Savić. Iako je imao pomoć specijalne gošće, pop pjevačice Nine Badrić, Masimo je imao težak zadatak. Nakon spektakularnih nastupa, takmičari su nestrpljivo čekali odluku.

- Svi su fantastični, uvjeren sam da u ovoj grupi imamo pobednika, rekao je Massimo, dok ni njegova gošća nije krila oduševljenje takmičarima. Međutim, pravila takmičenja su takva da samo troje od šestoro kandidata ide dalje, te je Masimo bio na istinskim mukama.

Nakon razmišljanja mentor je donio konačnu odluku: Јelena Đurić, Amel Ćurić i Nikola Marjanović idu u “lajv emisije”!

Iako je Željko Јoksimović imao pomoć producenta i suvlasnika produkcije koja realizuje “X Factor Adria”, Mirka Vukomanovića, kako bi izabrao najbolje odluku je donio nakon detaljnog razmatranja.

Svoje poverenje zahtjevni mentor na kraju je poklonio najboljim kandidatkinjama: Magdaleni Bogić, Ivi Čurić i Katarini Simić, koje idu u lajv emisije i nastavljaju borbu za pobjedu.

Sve detaljnije informacije možete pronaći na sajtu xfactoradria.com i na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/XFactorAdria