latinica  ћирилица
04/05/2015 |  12:22 | Autor: RTRS

Zajedno do pobjede: Željko u lajv emisije vodi najbolje djevojke: Magdalenu, Ivu i Katarinu!

Iako je Željko Јoksimović imao pomoć producenta i suvlasnika produkcije koja realizuje X Factor Adria, Mirka Vukomanovića, kako bi izabrao najbolje odluku je donio nakon detaljnog razmatranja. Svoje povjerenje zahtjevni mentor na kraju je poklonio najboljim kandidatkinjama: Magdaleni Bogić, Ivi Čurić i Katarini Simić.

1. Katarina Simić iz Mladenovca je sinoć otpjevala pjesmu “Bato“ od grupe Kaliopi, koju inače voli njena mama. Komentarišući sa Mirkom, Željko je konstatovao da je Kaća veliki borac. Kada je došlo vrijeme za odluku Katarina se dugo mučila čekajući Željkov odgovor, ali poslije duge neizvjesnosti, ova šarmantna djevojka snažnog glasa dobila je Željkov amin za nastavak takmičenja. Od uzbuđenja Kaća se rasplakala.

Pogledajte Katarinin nastup: https://www.youtube.com/watch?v=JFaDq1rPi9g

2. Iva Čurić, sedamnaestogodišnja djevojka iz Đakova i sinoć je pobrala sve simpatije. Na bini je pjevala pjesmu “Tempera“ od DŽibonija, koju je posvetila Mariji Gruevskoj, koleginici iz Bootcampa čije je mjesto tada zauzela. Nakon nastupa, Željko je raznježen rekao Mirku: “Meni je ona O D L I Č N A!“. Mirko se složio i rekao da je neodoljiva Iva “nova Јadranka Stojaković“.

Pogledajte video: https://www.youtube.com/watch?v=HtG00d99nRc

3. Preslatka Magdalena Bogić je u “Kući sudija“ maestralno izvela pjesmu Aleksandre Radović “Čuvaj moje srce“. “Ona ima sve! I snažan glas i pokret, izgled, kontakt očima. Bila je božanstvena, ona je zvijezda!“ – rekli su Željko i njegov gost Mirko Vukomanović.

Pogledajte maestralnu Magdalenu: https://www.youtube.com/watch?v=qhp_9dOE5vw

Uz zagrljaje, savjete i pobjednički selfi, završen je prvi dio Kuće sudija, a djevojke su se zaklele Željku na maksimalnu posvećenost.

Sve detaljnije informacije možete pronaći na sajtu xfactoradria.com i na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/XFactorAdria