latinica  ћирилица
24/04/2015 |  12:02 | Autor: RTRS

Šerifovićeva na Twitter-u pohvalila Magdalenu Bogić

Da snovi mogu da postanu stvarnost potvrđuje i slučaj Magdalene Bogić, takmičarke X Factora Adria

Naime, talentovana učenica iz Bosne i Hercegovine koja se na audiciji ovog popularnog takmičenja predstavila čuvenim hitom „Molitva“, ovih dana dobija niz komplimenata, ali najdraži je stigao upravo od njenog idola – Marije Šerifović!

Poznata po iskrenim komentarima Marija je na svom tviter profilu na kojem nije pretjerano aktivna proteklih nedjelja, napisala komentar: "Ušla na twitter samo da kažem!!! #MagdalenaBogic B R A V O ! ! ! #XFactorAdria".

Nismo uspjeli da dobijemo Magdalenu budući da je u školi, ali njena mama nam je otkrila šta se dešavalo kada je tinejdžerka lijepog glasa vidjela pohvale: - Kada je Magdalena videla Marijin komentar na tviteru, nije mogla da vjeruje! Bukvalno nije spavala cijele noći od uzbuđenja! Telefon nam zvoni non stop! Mislim da joj ovo zaista mnogo znači!

Magdalena je izjavila da je Marija Šerifović njen idol, pa ne sumnjamo da je upravo njena pohvala na neki način i ostvarenje sna ove šarmantne šesnaestogodišnjakinje.

Sve detaljnije informacije možete pronaći na sajtu xfactoradria.com i na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/XFactorAdria