latinica  ћирилица
27/03/2015 |  12:07 | Autor: RTRS

Preduzetnički kamp Trebinje od 27. do 29. marta

Omladinski savjet Republike Srpske i Omladinski savjet Trebinje u sklopu projekta "Razvoj omladinskog preduzetništva" organizuje Preduzetnički kamp 2015. koji će se održati od 27. do 29. marta 2015. godine u Trebinju.
Trebinje - Foto: RTRS
TrebinjeFoto: RTRS

Kamp se organizuje u saradnji sa Univerzitetskim preduzetničkim centrom Banjaluka, te uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta.  

Preduzetnički kamp ima za cilj razvijanje kompetencija za pokretanje preduzeća i razradu poslovne ideje. Po završetku obuke učesnici će biti osposobljeni za poslovno planiranje, odnosno da samostalno razrade i analiziraju poslovnu ideju, procijene potencijal poslovne ideje, uspješno prezentuju poslovnu ideju i isplaniraju realizaciju poslovne ideje korak po korak.

Osim toga učesnici će biti upoznati s glavnim elementima planiranja i upravljanja poslovanjem preduzeća (marketingom, finansijama i operativnim upravljanjem). Obuka će trajati tri dana u Domu mladih Trebinje, a počeće u petak 27. marta 2015. godine u 15 časova i 30 minuta.

Za sve dodatne informacije i objašnjenje na raspolaganju Vam stoji kontakt osoba: Dragana Gajić, koordinator, telefon 065 - 543 - 341 e-mail adresa: dragana_gajic@hotmail.com.