latinica  ћирилица
30/10/2014 |  07:22 | Autor: B92

Zvezda dočekuje Valensiju

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova u "Kombank areni" dočekuju Valensiju u okviru trećeg kola grupe D Evrolige.

Izabranici Dejana Radonjića su u prethodna dva kola zabilježili po pobjedu i poraz, dok je španski klub izgubio oba meča.

"Crveno-bijeli" su u punoj "Areni" na otvaranju sezone slavili protiv Galatasaraja, a potom su poraženi na gostovanju kod  Neptunasa. Valensija je, s druge strane, izgubila i od Olimpijakosa i Galatasaraja.

Zvezda će protiv španskog kluba igrati u nepromijenjenom sastavu, dok će Valensija biti pojačana povratkom Bojana Dubljevića, koji se oporavio od povrede.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je za Valensiju da je to klub koji je uz rame velikanima Realu i Barseloni.

Bek "crveno-bijelih" Јaka Blažič pozvao je navijače da ispune "Arenu". Tim pozivima se pridružio i predsjednik kluba Nebojša Čović, koji je pred meč sa Valensijom pričao i o budžetu za ovu sezonu.

Podršku košarkašima Zvezde pružili su i bivši košarkaši Zvezde Igor Rakočević i Vladimir Radmanović.

Strateg Valensije Velimir Perasović rekao je da će njegovom timu biti zadovoljstvo da igra u "Areni" i da neće biti drame čak i ako izgube.

Preostale dvije utakmice grupe D igraju se u petak, Olimpijakos gostuje kod Neptunasa, dok u Viktoriji igraju Laboral Kuča i Galatasaraj.